Decking terasa lemn tratat Teak, Ipe, Angelim, Garapa, Iroko - DECO STUDIO

Importator Italia
produse pentru amenajari
Since 2003
Since 2003
MENIU
Importator Italia
Accesați conținutul
DECKING EXTERIOR
Deking din esente de lemn cu calitati deosebite, ce il propun pentru folosirea in amenajarile exterioare. Fie ca il folosim pentru placarea unui zid sau pentru constructia si placarea pardoselii unei terase, sau a unui ponton, acesta, daca este tratat corect isi va pastra timp indelungat calitatile sale fizice si estetice. Prezenta estetica deosebita, cele doua variante de finisaj, lis sau antiderapant, cele doua variante generale de montaj, cu fixari ascunse sau cu fixari la vedere, posibilitatea de a lucra pardoseli suprainaltate sau de a efectua placari tip lambriu, gama larga de lacuri de calitate folosite in intretinerea lemnului disponibila pe piata, recomanda din ce in ce mai apasat folosirea decking-ului in amenajarile exterioare.
lemn tratat pentru exterior deck LISTONI
DECKING pentru exterior din lemn tratat in format de scandura LISTONI

ESENTE EXOTICE SAU TERMOTRATATE
  ·   Masaranduba
  ·   Garapa
  ·   Angelim Amorgoso
  ·   Teak Burma sau Asia
  ·   Ipe
  ·   Iroko
  ·   Frassino Termotrattato
  ·   Kebony
  ·   Bamboo X-Treme
Lemn exotic pentru exterior decking
Lemn tratat pentru exterior deck PLOTTE
DECKING pentru exterior din lemn tratat in panouri preasamblate PLOTTE

ESENTE EXOTICE SAU TERMOTRATATE
 ·  Masaranduba
 ·  Garapa
 ·  Angelim Amorgoso
 ·  Teak Burma sau Asia
 ·  Ipe
 ·  Iroko Africa
 ·  Frassino Termotrattato
 ·  Bamboo X-Treme
Lemn exotic pentru exterior decking
Lemn tratat pentru exterior deck MODULO
DECKING pentru exterior din lemn tratat in module preasamblate MODULO

MODULE DIN LEMN DE TEAK FSC

4 modele diferite din lemn de Teak de crescatorie termotratat.

· BARCODE
· FENCE
· NAVY
· ZIP
Lemn exotic pentru exterior decking
Lemn tratat pentru exterior deck QUADROTTE
DECKING pentru exterior din lemn tratat in patrate QUADROTTE

ESENTE EXOTICE SAU TERMOTRATATE
Patrate 30x30cm si 50x50cm

· Angelim Amorgoso
· Teak
· Ipe
· Frassino Termotrattato
Lemn exotic pentru exterior decking
Specii de lemn tratat pentru utilizare in exterior la alei, terase, piscine, garduri sau placari verticale.
GARAPA
Culoare:galben-deschis
Esenta de lemn ce poate fi utilizata pentru placarea fatadelor cladirilor, pardoselilor, inclusiv pentru constructia unor punti, podete sau pontoane de dimensiune medie. Caracteristicile din punct de vedere fizic il recomanda ca un lemn cu rezistenta medie la traficul pietonal, fiind mai indicat a fi folosit in constructiile rezidentiale. Culoarea si pretul sunt avantajele lemnului de  Garapa, constituind o alternativa la lemnul de Teak. In cazul in care este expus la apa sau umezeala inainte de a fi uns cu ulei, pete negre pot aparea pe suprafața scandurilor. Uleiul se aplica intotdeauna inainte de instalare. Ravaioli recomanda instalarea cu suruburi, fixari la vedere, pe o substructura cu 45 cm intre axe. Atunci cand lemnul este expus timp indelungat la lumina soarelui sau la conditii meteorologice nefavorabile, daca nu va fi intretinut regulat (odata pe an) cu ulei, culoarea va disparea în timp.
ANGELIM AMARGOSO
Culoare:galben-brun.
Această esență poate fi folosita pentru a crea pardoseli de dimensiuni mari și punți, care fac obiectul traficului pietonal ridicat, în amenajarile private, rezidențiale, comerciale și publice. Costul redus oferă oportunități excepționale. Nu este indicat a fi utilizat in placarea fațadelor. Ravaioli recomandă instalarea cu șuruburi, fixare la veredre, pe o substructură cu 45 cm între axe. Inainte de instalare, este recomandabil să se păstreze materialul în siguranță, legat pe paleți și, eventual, stocat într-o zonă umbrită, protejat de intemperii și de elemente atmosferice. Se recomanda intretinerea periodica cu ulei special pentru tratarerea deckingului.
MASSARANDUBA
Culoare:rosu-brun.
Esență ce poate fi folosita pentru a crea pardoseli de dimensiuni mari, poodete și punți, care fac obiectul traficului pietonal ridicat, în amenajarile private, rezidențiale, comerciale și maritime. Prețul său competitiv propune Massaranduba ca o alternativa excelenta la Ipe, mai ales în constructiile ce necesita montaj, cu șuruburi la vedere, sau cu module pre-asamblate. Lemnul nu este indicat pentru utilizare in  placarea fațadelor. Ravaioli Legnami recomandă instalarea cu șuruburi la vedere pe o substructură cu 45 cm între axe. Inainte de instalare, este recomandabil să se păstreze materialul în siguranță, legat pe paleți și, eventual, stocate într-o zonă umbrită, protejat de intemperii și de agenții atmosferici. Atunci când lemnul este expus la lumina soarelui și la condiții meteorologice nefavorabile, tonul se va modifica in mod natural, iar culoarea va dispărea în timp. Intreținerea in mod regulat cu uleiuri poate încetini acest proces.
IROKO
Culoare:galben-brun deschis.
Această esență este utilizată în mod obișnuit pentru placarea  pardoselilor de dimensiuni mari și pe podete sau pontoane cu trafic pietonal. Indicat a fi montat  în locatiile private, rezidențiale și comerciale. Această esență nu este potrivita pentru placarea clădirilor. Ravaioli recomandă instalarea cu șuruburi la vedere pe substructură cu un 45cm între axe. Inainte de instalare, este recomandat să se păstreze materialul în siguranță, legat pe paleți și, eventual, stocat într-o zonă umbrită, protejat de intemperii. Atunci când lemnul este expus la lumina soarelui sau  la condiții meteorologice nefavorabile, tonul lemnului se va modifica în mod natural, iar culoarea va dispărea în timp. Intreținerea regulată cu uleiuri poate încetini acest proces.
IPE
Culoare:de-la-maro la verde-de-măsline.
Acesta este cel mai frecvent folosit lemn în constructia pardoselilor, cu rezistenta la trafic pietonal intens, recomandat a se monta in locatiile private, publice, comerciale și maritime. Caracteristicile și proprietățile sale, il fac potrivit pentru utilizare ca placare pentru clădiri. Ravaioli recomandă instalarea cu șuruburi, fixare la vedere, pe o substructură cu 45 cm interval  între axe. In cazul montajului cu fixari ascunse, se recomanda o substructura cu 30cm distanta intre axe. Pentru montajul cu fixari ascunse exista doua optiuni de frezare (simetrica/ascunsa). Atunci cand lemnul este expus la lumina soarelui si in conditii meteorologice nefavorabile, tonul de culoare se va modifica in timp. Intretinerea in mod regulat cu uleiuri, va pastra calitatile estetice o durata mai mare de timp.
FRASIN TERMOTRATAT
Culoare:maro.
După ce se scurge timpul dedicat procesului de uscare in mod natural, frasinul este supus unui tratament termic la o temperatură de aproximativ 200 °, pana cand conținutul final de umiditate din lemn este de aproximativ 5%. In urma tratamentului, materialul devine maro și are o stabilitate dimensională excepțională. Caracteristicile sale de durabilitate sunt de asemenea îmbunătățite pentru a oferi o performanță comparabilă cu cea din cele mai bune specii de lemn. Se foloseste in placarea pardoselilor, in constructia de mici pontoane, cu o rezistenta la trafic pietonal redusa, fiind recomandat a fi montat in locatiile rezidențiale și private. Caracteristicile sale de durabilitate și stabilitate permit să fie utilizat la placarea fațadelor clădirilor. Ravaioli recomandă instalarea scandurilor cu fixari ascunse realizate cu ajutorul frezarilor simetrice sau ascunse, pe o substructură cu 30cm distanta între axe. Intreținerea regulată cu ulei este obligatorie, pentru a pastra culoarea lemnului in timp.
BAMBOO X-TREME
Culoare: maro inchis.
Acest produs dispune de o stabilitate dimensională excepțională și de duritate ridicată. Grație tratamentului termic patentat și densitati ridicată, nu este supus la torsiune și este rezistent la intemperii. Această esență este indicata pentru montajul pe pardoseli cu  trafic pietonal ridicat, în locatii private, rezidențiale, publice și comerciale și pentru proiecte cu un impact redus asupra mediului. Indicat pentru placarea fatadelor. Bamboo X- Treme este un produs patentat cu garanția MOSO. Ravaioli Legnami recomandă instalarea cu fixari ascunse pe o substructură cu 45 cm între axe. Inainte de instalare, este recomandabil să se păstreze materialul în siguranță, legat pe paleți și eventual, stocat într-o zonă umbrită, protejat de intemperii.
KEBONY
Culoare: maro inchis.
Kebony alternativa eco-friendly  la lemnul tropical. Mulțumită unui patentat proces revoluționar numit "kebonization", lemn cum ar fi Southern Yellow Pine devine la fel de durabil și de stabil ca lemnul exotic. Furnizat si in dimensiuni lungi, rezistent la trafic pietonal ridicat se recomanda a fi montat in proiecte private, rezidențiale și publice. Caracteristicile de performanță ale acestui lemn permit să fie folosit la placarea fațadelor. Ravaioli  recomandă instalarea cu fixare la vedere pe o substructură cu 45 cm între axe. Pentru montajul cu fixarile ascunse se monteaza pe o substructură cu 30cm între axe. La instalarea cu cleme, se utilizeaza numai scanduri frezate simetric. Inainte de instalare, este recomandabil să se păstreze materialul în siguranță, legat pe paleți și eventual, stocat într-o zonă umbrită, protejat de intemperii. Intretinere periodica, o data pe an, cu ulei special.
TEAK
Culoare:galben-deschis până la bronz.
Lemnul de Teak conține o rășină uleioasă naturală care il face extrem de durabil. Aceast lemn poate fi folosit pentru a construii  pardoseli, punti, pontoane. Cu rezistenta la traficul pietonal redusa, se monteaza mai ales în mediul rezidențial. Stabilitatea dimensională consistentă, rezistența la apa si frumusetea face din lemnul de  Teak unul extrem de popular pe piata. Pe langa pardoseli se poate folosi la placarea fațadelor. Utilizat în aplicații marine. Ravaioli recomandă instalarea de scanduri cu frezare ascunsa pe o substructură cu un 30cm între axe. Inainte de instalare, este recomandabil să se păstreze materialul în siguranță, legat pe paleți și eventual, stocat într-o zonă umbrită, protejat de intemperii. Atunci când lemnul este expus la lumina soarelui și de condiții meteorologice nefavorabile, tonul de culoare se va modifica in mod natural, iar culoarea va dispărea în timp. Intreținerea periodica cu uleiuri speciale va încetini acest proces.
Piese speciale pentru elementele de treapta, piesele speciale pentru treceri cu diferenta de nivel, grosimile, latimile si lungimile diverse oferite de catre furnizorii nostrii, ofera solutii pentru efectuarea diverselor lucrari de amenajari. Pardoseli, pereti despartitori, garduri, porti, mese, bancute, stalpi, elemente pentru amplasarea ghivecelor de flori, chiar pardoseli pentru camerele de baie sau gratare pentru cabinele de dus isi gasesc solutia tehnica si estetica in decking.
Decoreaza-ti viata cu noi !
Copyright 2020 DecoStudio
+40 0766 630 303
+40 0723 465 362
Decoreaza-ti viata cu noi !
0766630303
0723465362
Copyright 2020 DecoStudio
Înapoi la conținut