Gresie imitatie parchet si lemn in placi mari pentru interior - DECO STUDIO

Go to content

Main menu:

GRESIE INTERIOR
Modele cu venatura moale sau stridenta, cu tonalitati calde sau oficiale, reproduceri de design ale lemnului, produse in gresie portelanata in toata masa, rectificata, cu diverse formate, dimensiuni si finisaje. Modern sau rustic, clasic sau minimalist, glamour sau contemporan, toate stilurile de amenajare interioare isi gasesc sustinere in modelele de gresie interior imitatie lemn prezentate mai jos.

PRETURI INCEPAND DE LA 110Lei + TVA/mp in functie de cantitate, model si dimensiuni.
IMITATIE LEMN
ASPEN

Gresie pentru interior, rectificata si portelanata, disponibila in 3 culori si un format de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
IMITATIE PARCHET
BARRIQUE

Gresie interior, rectificata is portelanata, disponibila in 8 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
CHALET

Imitatie lemn in 5 culori, grosime 10mm, dimensiune 15x90cm.
DECK

Gresie imitatie lemn sau parchet, portelanata, 7 culori, 25x150cm grosime 10mm, 22,5x90cm grosime 9mm. Pentru interior.
DA VINCI

Imitatie lemn in 2 culori, grosime 10mm, 3dimensiuni de placa.
FORESTE DITALIA

Imitatie lemn in 3 culori, grosime 10mm, 2dimensiuni de placa.
FOCUS

Imitatie lemn interior si exterior in 5 culori, grosime 10mm, 2dimensiuni.
JUNGLE

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, 5 culori si 2 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
SWOOD

Gresie imitatie parchet cerat deosebita, rectificata si portelanata, 5 culori si 2 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
LARIX

Gresie imitatie parchet deosebita, portelanata si rectificata, disponibila in 4culori, 2formate, grosime 10mm. Pentru interior.
LISTONE D

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, 6 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Interior sau exterior.
MAXIWOOD

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, disponibila in 4 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior.

DESCARCA CATALOGUL        FILM
MY PLANK

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, in 6 culori si 2formate de placa, grosime 10mm interior si 20mm exterior.
NATURE

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata si portelanata, 4 culori si 2 formate de placa, grosime 10mm. Interior sau exterior.
NOON

Gresie imitatie parchet deosebita, rectificata si portelanata, 5culori si 3 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
PICTART

Gresie imitatie lemn deosebita, rectificata si portelanata, 5 culori si 3 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
ROYAL

Gresie imitatie parchet impletit in relief, rectificata si portelanata, 4 culori si un format de placa, grosime 10mm. Pentru interior.
SALOON

Imitatie parchet in 4 culori, grosime 10mm, dimensiune 20x80cm.
SCRAPWOOD

Gresie imitatie lemn deosebita, rectificata si portelanata, 6 culori si 2 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
STAGE POINT

Gresie imitatie lemn sau parchet, rectificata is portelanata, 5 culori si 4 formate de placa, grosime 10mm. Pentru interior sau exterior.
8 producatori top din Italia isi regasesc in oferta noastra seriile cele mai reprezentative de gresie imitatie de lemn. Modele de gresie imitatie de lemn premiate la expozitiile internationale de profil si nu numai, gasiti expuse la noi in showroom. Nu ezitati sa ne vizitati.
 
Copyright 2017 DECO STUDIO
Back to content | Back to main menu