Parchet stratificat multistrat dublustratificat triplustratificat - DECO STUDIO

Importator Italia
produse pentru amenajari
Since 2003
Since 2003
MENIU
Importator Italia
Accesați conținutul
PARCHET STRATIFICAT
Parchet stratificat produs in Italia. Parchet stratificat, dublu stratificat si triplu stratificat prelucrat din diverse esente de lemn exotic sau parchet multistrat din stejar oferit in peste 100 de variante de culoare. O gama completa de dimensiuni, insotita de toate variantele de finisaj si prelucrari speciale aplicate in arta prelucrarii lemnului. Parchetul multistrat de 10 mm grosime, special produs pentru montajul pe sape incalzite, este recunoscut pentru stabilitatea sa dimensionala, dublata de un transfer termic cu eficienta ridicata. Parchetul pentru incalzire in pardoseala in tehnologie multistrat (stratul suport este alcatuit din 5 sau 6 straturi) este produs din lemn de stejar in finisaj natural sau vopsit, Frasin, Artar, Cires, Nuc sau lemn exotic Iroko, Doussie, Merbau, Teak Burma/Asia, Wenge, Bethula Thermic.
Parchet dublustratificat 10/11mm
Seria CONTRACT
Parchet pentru incalzire in pardoseala

Parchet stratificat produs din esente de lemn cu rezistenta si stabilitate dimensionala mare. Calitate, rezistenta, aspect estetic deosebit, sunt principalele atribute ale parchetului din seria Contract. Ideal pentru incalzirea in pardoseala. Un finisaj satinat ce accentueaza dieversitatea si naturaletea lemnului.

Parchet dublustratificat 10mm
Seria SIMPLE
Parchet pentru pardoseli incalzite

Parchet stratificat de calitate, garantat Tavar. Produs din lemn multistrat, recomandat pentru stabilitatea dimensionala si duritatea lemnului, se recomanda printre altele, a fi montat in spatii cu incalzire in pardoseala. Gama larga de nuante ale lacurilor folosite, ofera o paleta coloristica in 18 culori.

Parchet stratificat 10/15mm
Seria COTTAGE
Parchet multistrat

Parchet prefinit triplustratificat, produs cu ajutorul celor mai moderne tehnici din industria prelucrarii lemnului. Cu toate ca avem de-a face cu un parchet produs integral industrial, la final rezulta un produs ce respira a parchet produs artizanal. Un parchet cu aer rustic, al carui strat nobil este din Stejar Siberian.

Parchet dublustratificat 10mm
Seria ECOPLANK


Parchet multistrat produs intr-un format mare specific vechilor dusumele cu microbizot aplicat pe cele patru laturi. Stratul nobil de lemn din stejar de 3mm, finisat cu un lac special "effetto cera" ce accentueaza naturaletea lemnului. Ecoplank este un produs unic, ideal pentru amenajarea spatiilor generoase.

Parchet stratificat 20/15/14/10mm
Seria HARMONY & NATURE


Pentru iubitorii de nuante naturale, seria HARMONY & NATURE ofera o colectie de parchet stratificat de dimensiuni mari ale placii, dublu stratificat, triplu stratificat sau multistrat realizata cu produse pe baza de ulei si ceara, intr-o varietate de culori, de la cele mai clasice la nuante moderne. Recomandat pentru incalzire in pardoseala in grosimea de 10mm multistrat.

Parchet dublustratificat / triplustratificat
Seria LIVE IN NEW YORK


Serie de parchet stratificat inspirata din viata cotidiana la New York. De la reflectoarele de pe Brodway la farmecul nealterat si sofisticat din Central Park, cele unsprezece culori in tonuri moderne sau cu aspect clasic dublate de diverse prelucrari specifice lemnului evidentiaza pardoselile de parchet, martore ale stilului plin de viata si agitat al orasului.

Parchet dublustratificat / triplustratificat
Seria EMOTIONS and COLOUR


Colecția EMOTIONS & COLOUR oferă unsprezece nuanțe diferite. Propune o acoperire tradițională în material, dar revizuită în stil, într-o cheie reînnoită și contemporană. O colecție creată pentru a realiza un material milenar precum lemnul, un element ductil, modelabil, plin de noi sugestii de culoare. Pentru incalzirea in pardoseala este recomandata grosimea de 10mm cu stratul suport multistrat (din 6 straturi)

Parchet dublustratificat / triplustratificat
Seria LONDON MY LIFE


Fara a epata, fara incercari de a fi spectaculos, parchetul multistrat LONDON MY LIFE se impune prin decenta si sobrietate. Linii simple, culori ce evita exoticul, London ne propune un omagiu adus griului, flancat de cateva tonalitati puternice si sobre ce variaza intre maro inchis si wenge. Daca esti in cautare de naturalete, atunci ai gresit orasul, in London, parchetul fiind mai degraba un element de fashion.

Parchet dublustratificat / triplustratificat
Seria MILANO STYLE


Design, rafinament si culoare sunt definitii ale parchetului multistrat MILANO STYLE. Clar, un parchet ce impune un anumit design interior. Nu este indeajuns sa-l ai, trebuie sa stii cum sa il completezi, cum sa il faci sa se arate. Altfel, daca doresti doar sa bifezi o lucrare de pardoseala efectuata, mai bine ocoleste-l. Milano Style are ce oferii. La sfarsit raman trei cuvinte: lux, frumusete si personalitate.

Parchet dublustratificat / triplustratificat
Seria PARIS MON AMOUR


PARIS MON AMOUR se defineste ca un parchet ce doreste sa impace rafinamentul cu naturaletea exprimata adesea prin firave tendinte rustice. In cele din urma rezulta un parchet multistrat cu o puternica personalitate, ce se remarca de la prima privire, un parchet care isi castiga locul de primadona in orice aranjament interior.

Parchet dublustratificat 10mm
Seria VINTAGE PLANCIA10


Parchet multistrat Vintage Plancia10, o subserie de fapt a seriei Vintage, un parchet cu caracteristici dimensionale mari, structurat intr-o grosime de 10mm. Produs din stejar in 20 de variante cromatice, pastreaza carcteristicile estetice ale seriei Vintage, definindu-se ca o serie a contrastelor, cu modele echilibrate in exprimare urmand linia unui parchet ales, fara noduri si diferente mari de tonalitate.

Parchet dublustratificat 10/15mm
Seria SMILE


Parchet multistrat, din esente cu calitati recunoscute in ceea ce priveste duritatea si stabilitatea dimensionala. Cu un finisaj neted sau spazzolat, Smile se defineste ca un parchet rezistent, cu o prezenta estetica caracterizata printr-o personalitate puternica. Un produs pentru amenajari moderne, desi la prima impresie esti tentat sa-l consideri un produs rustic. Smile, nu reprezinta altceva, decat zambetul dumneavoastra la aflarea pretului accesibil.

Naturaletea, unicitatea, caldura si eleganta sunt principalele argumente de ordin estetic ce stau la baza deciziei de a monta o pardoseala din lemn. Parchetul multistrat oferit de firma noastra, adauga noi argumente, cum ar fi rezistenta, fiabilitatea si nu in ultimul rand, prin reglarea umiditatii din spatiul de locuit, isi aduce aportul la crearea unui ambient mai sanatos pentru om.
Decoreaza-ti viata cu noi !
Copyright 2020 DecoStudio
+40 0766 630 303
+40 0723 465 362
Decoreaza-ti viata cu noi !
0766630303
0723465362
Copyright 2020 DecoStudio
Înapoi la conținut