Parchet stratificat multistrat dublustratificat triplustratificat - DECO STUDIO

Go to content

Main menu:

PARCHET DECKING
PARCHET STRATIFICAT
Parchet stratificat produs in Italia. Parchet stratificat, dublu stratificat si triplu stratificat prelucrat din diverse esente de lemn exotic sau parchet multistrat din stejar oferit in peste 100 de variante de culoare. O gama completa de dimensiuni, insotita de toate variantele de finisaj si prelucrari speciale aplicate in arta prelucrarii lemnului. Parchetul multistrat de 10 mm grosime, special produs pentru montajul pe sape incalzite, este recunoscut pentru stabilitatea sa dimensionala, dublata de un transfer termic cu eficienta ridicata. Parchetul pentru incalzire in pardoseala in tehnologie multistrat (stratul suport este alcatuit din 5 sau 6 straturi) este produs din lemn de stejar in finisaj natural sau vopsit, Frasin, Artar, Cires, Nuc sau lemn exotic Iroko, Doussie, Merbau, Teak Burma/Asia, Wenge, Bethula Thermic.
Parchet dublustratificat 10/11mm
Seria CONTRACT
Parchet pentru incalzire in pardoseala

Parchet stratificat produs din esente de lemn cu rezistenta si stabilitate dimensionala mare. Calitate, rezistenta, aspect estetic deosebit, sunt principalele atribute ale parchetului din seria Contract. Ideal pentru incalzirea in pardoseala. Un finisaj satinat ce accentueaza dieversitatea si naturaletea lemnului.

Parchet dublustratificat 10mm
Seria SIMPLE
Parchet pentru pardoseli incalzite

Parchet stratificat de calitate, garantat Tavar. Produs din lemn multistrat, recomandat pentru stabilitatea dimensionala si duritatea lemnului, se recomanda printre altele, a fi montat in spatii cu incalzire in pardoseala. Gama larga de nuante ale lacurilor folosite, ofera o paleta coloristica in 18 culori.

Parchet stratificat 10/15mm
Seria COTTAGE
Parchet multistrat

Parchet prefinit triplustratificat, produs cu ajutorul celor mai moderne tehnici din industria prelucrarii lemnului. Cu toate ca avem de-a face cu un parchet produs integral industrial, la final rezulta un produs ce respira a parchet produs artizanal. Un parchet cu aer rustic, al carui strat nobil este din Stejar Siberian.

Parchet dublustratificat 10mm
Seria ECOPLANK


Parchet multistrat produs intr-un format mare specific vechilor dusumele cu microbizot aplicat pe cele patru laturi. Stratul nobil de lemn din stejar de 3mm, finisat cu un lac special "effetto cera" ce accentueaza naturaletea lemnului. Ecoplank este un produs unic, ideal pentru amenajarea spatiilor private generoase.

Parchet dublustratificat 10mm
Seria EXTRARESISTENT


Parchetul din seria Extraresistent pe langa calitatile sale dovedite in aproximativ 40 de ani de cand se produce, vine si ne propune in zilele noastre o noua dimensiune a confortului dublata de o noua granita punctata de cele mai noi tehnologii. Extraresistent cu finisaj igienizant. Noile tehnologii se fructifica prin crearea unui strat nou protectiv cu efect igienizant eficient, caracteristica importanta atunci cand in casa sunt prezenti copii sau sunt prezente diverse animale domestice.

Parchet dublustratificat 10mm
Seria VINTAGE


Parchet multistrat Vintage reprezinta cea mai premiata serie de parchet din lume, cea mai complexa serie prin diversitatea esentelor si al variantelor cromatice de finisaj aplicate stejarului. Finisajul microporos obtinut in ani de studii si experimente efectuate, puncteaza fara agresivitate, naturaletea fara egal a lemnului. Rezistenta si intretinerea inlesnita prin oferta de uleiuri speciale pentru intretinere si tratament sunt garantate de un nume ce a depasit 100 de ani de existenta, Gazzotti.

Parchet dublustratificat 10mm
Seria VINTAGE PLANCIA10


Parchet multistrat Vintage Plancia10, o subserie de fapt a seriei Vintage, un parchet cu caracteristici dimensionale mari, structurat intr-o grosime de 10mm. Produs din stejar in 20 de variante cromatice, pastreaza carcteristicile estetice ale seriei Vintage, definindu-se ca o serie a contrastelor, cu modele echilibrate in exprimare urmand linia unui parchet ales, fara noduri si diferente mari de tonalitate.

Parchet dublustratificat 10/15mm
Seria SMILE


Parchet multistrat, din esente cu calitati recunoscute in ceea ce priveste duritatea si stabilitatea dimensionala. Cu un finisaj neted sau spazzolat, Smile se defineste ca un parchet rezistent, cu o prezenta estetica caracterizata printr-o personalitate puternica. Un produs pentru amenajari moderne, desi la prima impresie esti tentat sa-l consideri un produs rustic. Smile, nu reprezinta altceva, decat zambetul dumneavoastra la aflarea pretului accesibil.

Naturaletea, unicitatea, caldura si eleganta sunt principalele argumente de ordin estetic ce stau la baza deciziei de a monta o pardoseala din lemn. Parchetul multistrat oferit de firma noastra, adauga noi argumente, cum ar fi rezistenta, fiabilitatea si nu in ultimul rand, prin reglarea umiditatii din spatiul de locuit, isi aduce aportul la crearea unui ambient mai sanatos pentru om.
 
Copyright 2017 DECO STUDIO
Back to content | Back to main menu