Faianta bai clasice | faianta clasica pentru baie din Italia - DECO STUDIO

Go to content

Main menu:

FAIANTA
Faianta si decoruri pentru bai amenajate intr-un stil clasic. Linii, desene si concepte ce au trecut prin timp, unele din ele celebre, altele redescoperite sub praful asezat in ani. Imitatii de marmura, piatra si lemn, ce au transformat tusa groasa ce desparte o copie de original, intr-o linie subtire, firava si adeseori transparenta. Seriile de faianta propuse, vor aduce in baia dumneavoastra un plus de eleganta, culoare, rafinament si pretiozitate.
PRETURI INCEPAND DE LA 98Lei + TVA/mp in functie de cantitate, model si dimensiuni.
COUTURE

Serie de faianta pentru bai clasice din pasta alba de calitate, disponibila in doua culori, grosime 10,5mm si dimensiune 25x75cm, rectificata.

DESCARCA CATALOGUL        FILM
ITALIAN DREAM

Un clasic modern din pasta alba de calitate. Faianta clasica disponibila in cinci culori, grosime 9,4mm si dimensiune 25x75cm, rectificata.
INSPIRE

Faianta clasica care imita marmura la superlativ, din pasta alba de calitate, disponibila in trei culori, grosime 9,4mm si dimensiune 25x75cm, rectificata.
SHABBY

Faianta clasica care imita marmura la superlativ, din pasta alba de calitate, disponibila in trei culori, grosime 9,4mm si dimensiune 25x75cm, rectificata.
PENSIERO

Faianta clasica pentru bai clasice, din pasta alba de calitate, disponibila in 4 culori, grosime 7,8mm si dimensiune 20x50,2cm.

ESEDRA

Faianta clasica in finisaj natural, pentru iubitorii de bai in stil roman, disponibila in 4 culori, grosime 8mm si dimensiune 25x41cm.

MARBLELUX

Faianta clasica, marmura selecta cu venatura fina, cu decor la mp, disponibila in 4 culori, grosime 7,8mm si dimensiune 20x60cm.

ARDESIE

Baie clasica, gresie rectificata imitatie ardezie, disponibila in 4 culori, grosime 10mm si dimensiune 30x60cm.

NORR

Baie clasica, imitatie piatra, disponibila in 3 culori, grosime 10mm si dimensiune 30x60cm.

TRIBECA

Baie clasica din gresie, disponibila in 5 culori, grosime 10mm si dimensiune 30x60cm.

MARMO D

Faianta si gresie clasica, disponibila in 4 culori, grosime 10mm si dimensiune 30x60cm.

MARMI IMPERIALI

Faianta si gresie clasica, disponibila in 6 culori, grosime 10mm si dimensiune 30x90cm.

VOGUE

Oferta faianta baie. Patru culori disponibile si decor la MP, grosime 9,5mm si dimensiune 25x60cm.
GRADUAL

Oferta faianta baie. Patru culori disponibile si decor la MP, grosime 9,5mm si dimensiune 25x60cm.
GLAMOURWALL

Oferta faianta baie in amenajari clasice deosebite. Doua culori disponibile si decor la MP, grosime 9,5mm si dimensiune 25x75cm.
PRECIOUSWALL

Oferta faianta baie in amenajari clasice deosebite. Patru culori disponibile si decor la MP, grosime 9,5mm si dimensiune 25x75cm.
AMBRE di SOANNE

Faianta clasica. Baie clasica in stil roman. Trei culori, grosime 10mm si dimensiune 20x20cm.
CORTI di CANEPA

Faianta baie ce permite amenajari clasice sau moderne. Patru culori disponibile si decor la MP, grosime 10mm si dimensiune 20x20cm.
Aranjamente in stil clasic, realizate intr-o viziune noua. Elemente de decor ce se lasa descoperite in functie de lumina. Naturaletea si culoarea vin sa completeze stralucirea si forma pretiosului clasic. Cele mai noi propuneri venite de la fabrici de top din Italia, le veti gasi negresit la noi.
 
Copyright 2017 DECO STUDIO
Back to content | Back to main menu