Sistem de incalzire in pardoseala Schluter - DECO STUDIO

Importator Italia
produse pentru amenajari
Since 2003
Since 2003
MENIU
Importator Italia
Accesați conținutul
Sistem de incalzire in pardoseala
Incalzire in pardoseala realizata de Schluter Systems, Germania. Toate componentele sistemului sunt produse integral in Germania si Italia. Calitatea, simplitatea si eficienta sunt principalele lui caracteristici. Un sistem complet, care in cazul placarii pardoselilor cu material ceramic sau piatra naturala, ne ofera un real avantaj de confort, fiabilitate si rentabilitate. Mai nou, parchetul multistrat propus de producatorii de parchet, face fata cu brio variatiilor termice dintr-o sapa incalzita, fapt datorat stabilitatii dimensionale superioare. Randament maxim pentru incalzirea in pardoseala se traduce prin obtinerea caldurii dorite la un pret minim. Pe langa confort si rentabilitate ca principale atribute ale incalzirii in pardoseala, se remarca un alt avantaj deloc de neglijat: igiena.
pardoseli incalzite Schluter
Elemente incalzire in pardoseala Schluter
Elemente pardoseala incalzita Schluter
AVANTAJE fata de alte incalziri in pardoseala
Grosime redusa a sapei (2-2,5 cm fata de 5-6 cm la incalzirea in pardoseala clasica), rezultind inertie termica scazuta, control si confort termic marit (fata de inertia termica standard de 1-2 ore aici avem 30-40 minute), economie de energie, greutate redusa a sapei cu 60-70 Kg/mp, economie material, manopera si bani, greutate pe structura constructiei mult mai mica, sapa este normala fara aditivi sau armari suplimentare, posibilitatea de montare a membranei si a placilor ceramice fara a se astepta maturizarea sapei si fara a face ciclul de preincalzire al sapei. Daca montati parchet trebuie facut ciclul de caldura deoarece nu se foloseste membrana care preia fisurile din sapa. Un sistem revolutionar de incalzire in pardoseala.
Distribuitor incalzire in pardoseala Schluter
Schema incalzire in pardoseala Schluter
sectiuni incalzire in pardoseli Schluter
Sectiune incalzire in pardoseala Schluter
Sistemul de incalzire in pardoseala oferit de Schluter, se comanda usor si se monteaza usor. Nu avem nevoie decat de planul casei, de specificatia dumneavoastra, care sunt incaperile unde doriti sa montati incalzirea in pardoseala si daca vor fi spatii incazite si prin pardoseala si cu radiator. Fabrica ne va pune la dispozitie in mod gratuit proiectul tehnic, proiect impartit in trei capitole. Partea de panouri si instalatii, partea electronica si partea de membrana Ditra. Proiectul vine insotit de toate specificatiile tehnice necesare montajului si folosirii sistemului. Proiectul este completat de oferta de materiale, calculata pana la cel mai mic detaliu si de oferta de pret. Bineinteles va punem la dispozitie o echipa de montatori specializata la fabrici de renume din Germania si Suedia. Astfel garantia Schluter oferita este dublata de garantia noastra din punct de vedere al montajului.
Decoreaza-ti viata cu noi !
Copyright 2020 DecoStudio
+40 0766 630 303
+40 0723 465 362
Decoreaza-ti viata cu noi !
0766630303
0723465362
Copyright 2020 DecoStudio
Înapoi la conținut