Audio Smart Line Advance Paris BX1 BX2 PX1 UX1 - DECO STUDIO

Importator Italia
produse pentru amenajari
Since 2003
Since 2003
MENIU
Importator Italia
Accesați conținutul

Permanent am adus in atentia dvs. produse cu un raport calitate pret foarte bun. Va propunem un producator de componente audio Advance Acoustic cu traditie care are un raport exceptional design-calitate-sunet-pret.
Seria  Smart Line  de ultima generatie  ADVANCE PARIS  compusa din componente audio de top: final mono, final stereo, preamplificator cu dac incorporat, multimedia (streamer, dac, cd player si bluetooth) sau sistem all in one.
Boxe de raft cu sunet de top care nu se intimideaza in fata boxelor de podea. Sisteme care cu greu vor fi intrecute de alte branduri celebre si cunoscute in aceeasi valoare de cost. Toate produsele sunt produse integral in Franta.Putem spune ca nu veti pierde timpul venind la o auditie, sunetul va fi la valoarea dubla a costului. Veti auzi un sunet mare, detaliat, bas de boxe mari cu o scena larga a sunetului. Vor ocupa putin spatiu, vor atrage priviri si vor oferi un sunet deosebit.

Player universal UX1
STREAMER-CD-DAC-RADIO
Player universal Advance Paris UX1 de la Advance Acoustic
Advance Paris UX1 este o sursă audiofilă all-in-one care va permite să ascultați principalele surse de sunet în cele mai bune condiții: surse de rețea prin wifi sau ethernet, CD player, DAB/FM și Mac/PC sau streaming prin aplicatia dedicata Advance Playstream ce va permite conectarea la Tidal, Spotify, Qobuz sau acces la Internet Radio TuneIn si multe altele. Din punct de vedere arhitectural, Advance Paris UX1 se bazează pe celebrul DAC AK4490 cu tehnologie de sunet natural VELVET Sound, acceptă date de intrare PCM de la 16 la 32 de biți și rate de eșantionare de până la 768 kHz, precum și format DSD 11,2 MHz.
PRET: 5.445 Lei (tva inclus)
STOC (negru)
Preamplificator PX1
DAC, PHONO MM/MC
Preamplificator cu dac PX1 Advance Acoustic
Preamplificatorul PX1 Advance Paris este centrul de înaltă calitate al vieții tale de audiofil! Construit pe o topologie „dual mono” și conform dezvoltatorilor francezi – „acesta este o capodopera, un preamplificator fără limite”. Și este ușor de crezut - pentru că PX1 conține 16 intrări ! : USB-B Xmos asincron, 3 optice, 1 coaxială, 1 echilibrată XLR, 1 phono MM și MC low/high cu reglarea capacitantelor si al nivelului, 7 analogice, 1 USB-A și 1 Bluetooth digital (opțional folosind X-FTB02). PX1 oferă un set complet de ieșiri: 1 echilibrat (XLR), 1 analog RCA, 1 ieșire preliminară High Pass, 1 subwoofer și 1 ieșire de control Rec-Out.
PRET: 5.445 Lei (tva inclus)
La Comanda
Amplificator de putere BX1
FINAL STEREO 105W 8Ω
Amplificator de putere stereo final BX1
BX1 este un amplificator de putere stereo 2x105 w la 8 Ohmi va putea conduce, datorita versatilitatii, neutralitatii si dinamicii, majoritatea difuzoarelor gasite pe piata. Amplificatorul final stereo BX1 are intrare RCA (neechilibrata) sau XLR (echilibrata), comutabil pe panoul din spate. BX1 are o funcție High Bias, care permite amplificatorului să livreze primii wați într-o clasă similara A. După aceea, amplificatorul va funcționa în clasa AB sustinuta de transformatorul toroidal de 480VA. Etapele de putere sunt alimentate de tranzistoare Toshiba renumite pentru calitatea lor audio. Se pot conecta doua perechi de boxe sau o pereche in sistem Bi-Wire.
PRET: 5.445 Lei (tva inclus)
STOC
Amplificator de putere BX2
FINAL MONO 215W 8Ω
Amplificator de putere mono final monobloc BX2
Amplificator de putere mono de 215 wați la 8 ohmi. BX2 integrează cele mai bune componente alese și s-a depus un efort deosebit pe partea de alimentare. Transformatorul toroidal supradimensionat combinat cu condensatori de 10.000uF/80V permite modelului BX2 să ofere un nivel ridicat de curent. Finalul BX2 are intrari RCA (neechilibrata) sau XLR (echilibrată), comutabile pe panoul din spate. BX2 are o funcție High Bias, care îi permite să livreze primii wați într-o clasă similara A, după care, amplificatorul va funcționa în clasa AB. Iesirea de boxe pentru bi-cablare completează caracteristicile unice ale acestui amplificator de putere mono audiofil.
PRET: 5.445 Lei (tva inclus)
La Comanda
Sistem All in One MY CONNECT 60
AMPLIFICATOR STREAMER, CD, DAC
Amplificator integrat streamer dac cd-player My Connect 60
MyConnect 60 este un audiofil All-in-One cu un amplificator încorporat de 2x48W 8 ohmi in clasa AB, un player de rețea wifi și ethernet, un tuner DAB+ / FM, un CD player, un cititor USB și un receptor Bluetooth. Puteți reda propria muzică de pe PC/MAC, NAS dar și de pe smartphone sau tabletă. MyConnect 60 este compatibil cu Airplay și DLNA.
De asemenea, vă puteți bucura de servicii de streaming precum Spotify, Deezer, Tidal, Qobuz, radio prin Internet prin TuneIn, radio iHeart și multe altele prin aplicatia dedicata Advance Playstream de la Advance Paris.
PRET: 4.345 Lei (tva inclus)
STOC (Alb sau Negru)
Decoreaza-ti viata cu noi !
Copyright 2020 DecoStudio
+40 0766 630 303
+40 0723 465 362
Decoreaza-ti viata cu noi !
0766630303
0723465362
Copyright 2020 DecoStudio
Înapoi la conținut