Amplificator, Preamp, CD, DAC, Streamer Advance Paris - DECO STUDIO

Importator Italia
produse pentru amenajari
Since 2003
Since 2003
MENIU
Importator Italia
Accesați conținutul

Prezentare sobră și luxoasă, pentru un sunet cu adevărat audiofil. Asta va propun francezii de la Advance Acoustic.

Noile sisteme Classic Line sub logo-ul Advance Paris vor satisface așteptările celor mai pretențioși iubitori de muzică care doresc cele mai bune performanțe de la sistemul lor audio și își dedică o parte din timpul liber ascultând muzică.

Amplificatoare, preamplificatoare, CD playere și media playere, ca un Sistem „all in one” High End ale cărui abilități muzicale îi vor încânta pe cei mai pretențioși audiofili.
SURSE AUDIO: CD PLAYER, STREAMER, DAC
CD Player High End Tube
ADVANCE PARIS X CD 1000 EVO
CD player high end X CD1000 EVO
Advance Paris X-CD 1000 EVO este un CD player pe care compania franceză îl introduce sub marca High-End Advance Paris. Are tot ce ai nevoie pentru a justifica atitudinea față de ligile mari și chiar puțin mai mult. Iesire XLR balansata sau RCA . Daca sunteti nemulțumit de calitatea sunetului, al DAC-ului intern (deși dacului AD1955 de la Analog Devices i se poate reproșa cu greu mediocritate) puteti opta pentru iesirile digitale: optica, coaxiala sau AES/EBU (folosind aparatul ca transport CD prin dacul preferat). Carcasa rigida compartimentata, transformator toroidal si piese selectate cu grija, totul conform cu standardul High End. Avind incorporat un dac performant puteti folosi aparatul si ca dac prin intrarea optica si coaxiala puse la dispozitie de inginerii francezi.
PRET: 7.000 Lei (tva inclus)
La comanda
Streamer Dac CD Player Retea
ADVANCE PARIS X STREAM 9
Streamer xtream 9 advance paris
Advance Paris X-Stream 9 este o sursă audiofilă all-in-one. Vă va permite să ascultați toate sursele de sunet în cele mai bune condiții: surse de rețea, CD player, Tuner FM, Mac/PC prin intrarea USB B XMOS (inclusiv DSD), streaming Tidal/Spotify/Qobuz, internet radio TuneIn. X-Stream9 este construit pe faimosul DAC Asahi Kasei AK4490 24 biți - 192 kHz / SNR 120 dB, oferind tehnologia de sunet natural VELVET Sound. DAC-ul acceptă date de intrare PCM de la 16 la 32 de biți și rate de eșantionare de până la 768 kHz, precum și format de date DSD în modurile DSD și PCM. X-Stream 9 foloseste componente selectate la standard High End, in completarea performantei vine si cu iesiri balansate XLR. Opriunea de BlueTooth prin adaptorul X FTB02 care se achizitioneaza separat.
PRET: 5.000 Lei (tva inclus)
Stoc
CD Transport
ADVANCE PARIS X-D500
CD transport Advance Acoustic X-D500
Advance Paris X D500 este un CD player TRANSPORT pe care compania franceză îl introduce sub marca High-End Advance Paris. Va permite folosirea dacului preferat si are trei tipuri de iesiri digitale: optica, coaxiala si AES/EBU-XLR. Doua transformatoare toroidale pentru o sursa liniara de alimentare performanta.
PRET: 5.000 Lei (tva inclus)
La comanda
CD Player TUBE
ADVANCE PARIS X CD9
Advance Paris X-CD9 cd player cu lampa
Advance Paris X CD9 este un cd player cu preamplificare cu lampi pentru un sunet luxuriant specific. Acesta ofera iesiri analogice balansate XLR sau RCA cat si iesire digitala optica si coaxiala. Pentru cei care iubesc sunetul de tuburi si sunt ascultatori fideli ai CD-ului aceasta este o optiune.
PRET: 4.000 Lei (tva inclus)
La comanda
AMPLIFICATOARE INTEGRATE
Amplificator integrat
ADVANCE PARIS A10 CLASSIC
amplificator integrat advance paris A10 classic
Amplificatorul A10 CLASSIC, este un amplificator integrat audiofil inspirat de faimosul X-i1100, lăudat pentru muzicalitatea și vivacitatea sa seducătoare! A10 este complet integrat în viitor și ușor de utilizat. Deși designul său clasic rămâne atemporal, combină un preamplificator cu tub ECC81/12AT7 cu un amplificator push-pull de 2x130W (8 ohmi) clasa AB. Pe scurt, cele mai bune din ambele lumi ale lămpii și tranzistorului s-au reunit într-un amplificator de exceptie. Dotat cu o multitudine de intrari, inclusiv balansate XLR si Phono MM (cu trei setari de capacitate (100, 200, 320 pf), amplificatorul A10 Classic prezinta un sunet puternic si de inalta calitate.
PRET: 9.000 Lei (tva inclus)
Pe stoc.
Amplificator integrat
ADVANCE PARIS A12 CLASSIC
amplificator integrat A12 Classic Advance Paris
Amplificatorul hibrid A12 CLASSIC din seria high end Advance Paris, este un amplificator integrat audiofil de mare putere cu transformator toroidal dublu care combină un preamplificator cu tuburi cu un amplificator push-pull pe tranzistori de curenti inalti, de 2x180W (8 ohmi) clasa AB ce va garanteaza o experienta muzicala de ascultare grozava pe o gama variata de boxe. Pregatit pentru viitor cu o multitudine de intrari analogice inclusiv balansat XLR si Phono MM/MC sau intrari digitale AES/EBU-XLR sau HDMI. Dac-ul performant inclus va permite ascultarea surselor PC/MAC prin usb B XMOS (necesita instalare driver) la cele mai inalte standarde inclusiv DSD.
PRET: 13.500 Lei (tva inclus)
STOC
Amplificator integrat
ADVANCE PARIS X i1100
amplificator integrat X i1100 advance paris
Acest amplificator integrat care cântărește aproape 30 kg cu un șasiu ultra-rigid, împărțirea amplificatorului în 5 blocuri funcționale separate, un transformator toroidal de mare putere separat - toate evoluțiile companiei sunt aplicate aici pentru a exclude interferențele la interior sau din exterior. Advance Acoustic a intenționat ca acest amplificator integrat X i1100 de ultimă generație să ofere performanța unei combinații de preamplificatoare de top și amplificatoare de putere monobloc, menținând în același timp ușurința de utilizare inerentă amplificatoarelor integrate. Cu o putere de 2 X 220 W (8 ohmi) clasa AB poate conduce relaxat toate tipurile de boxele de pe piata. Primii 45w in high bias (similar cu clasa A)
PRET: 17.950 Lei (tva inclus)
La comanda.
Amplificator integrat
ADVANCE ACOUSTIC X i75
Amplificator xi75 advance acoustic
Mezinul familiei amplificatorul X i75, va fi o mană cerească pentru acei iubitori de muzică care ar dori să aibă un sistem stereo clasic, dar cu funcții avansate. În spatele aspectului elegant și strict, chiar ascetic se află o umplutură serioasă și abilități remarcabile de comutare. Scenă phono încorporată, 2 intrări USB, 3 intrări digitale, Bluetooth opțional - și acestea sunt doar intrările! Iar ieșirea preamplificatorului, ieșirea subwoofer (permițându-vă să construiți un sistem stereo 2.1 cu drepturi depline) permit acestui amplificator să devină un administrator cu drepturi depline al unui sistem stereo decent cu potențial de creștere. Cu o putere de 2x75W (8 ohmi) clasa AB devine o oferta tentantă.
PRET: 3.500 Lei (tva inclus)
La comanda.
AMPLIFICATOARE ALL IN ONE
Amplificator All-in-One
ADVANCE PARIS MY CONNECT 150
Advance Paris My Connect 150
My Connect 150 este un amplificator complet de 2x130w in 8 ohmi cu tot ce iti poti imagina la o calitate audiofila exemplara care acceptă toate sursele de sunet moderne – servicii de streaming precum Spotify, Qobuz, Deezer, Tidal, TuneIn și multe altele. Playerul de rețea încorporat Advance Playstream (disponibil în AppStore/GooglePlay) vă va ajuta să citiți biblioteca muzicală de pe smartphone, tabletă, PC sau MAC, rețea sau prin USB. Pe lângă un streamer de rețea, are un CD player, tuner FM, tuner DAB/DAB+, port Bluetooth compatibil cu dongle de înaltă definiție X-FTB2 (se achizitioneaza separat), intrare USB-X-MOS-B pentru conexiune directă de PC sau MAC.
PRET: 10.950 Lei (tva inclus)
STOC
Amplificator All-in-One
ADVANCE PARIS MY CONNECT 250
Amplificator stereo My connect 250 Advance Paris
My Connect 250 Advance Paris este un sistem stereo încorporat cu tuburi pentru audiofilii exigenți. Echipat cu un preamplificator cu tub, MyConnect 250 strălucește prin muzicalitatea excepțională pe care o oferă demnă de cea mai bună electronică separată. Secțiunea sa de amplificare de 2x180W (8 ohmi) va conduce cu brio cele mai dificile difuzoare, permițând o reproducere a sunetului la nivel înalt. Player universal Multisurse, MyConnect 250 este deosebit de versatil pentru a reproduce surse digitale sau analogice. De la intrarea Phono la cea HDMI de la CD la functii de retea sau streaming My Connect 250 este o puternica solutie "one box" care incanta privirea si auzul.
PRET: 14.950 Lei (tva inclus)
La comanda.
AMPLIFICATOARE INTEGRATE CU RETEA INTERNET (STREAMING)
Amplificator integrat cu retea internet
ADVANCE PARIS PLAYSTREAM A5
Amplificator cu retea internet Play Stream A5 Advance Acoustic
PlayStream A5 este un amplificator integrat conectat la internet. Cu o putere de 2x80W 8Ω în clasa AB, A5 a fost proiectat cu scopul final de a satisface audiofilul pretențios. Reproducerea sunetului este fără compromisuri, compatibilă cu toate sursele noi de înaltă definiție. A5 integrează un player de rețea ethernet și wifi, inclusiv multe servicii precum Spotify, Deezer, Qobuz, Tidal, TuneIn, iHeartRadio, vTuner, Napster etc. Un tuner digital DAB +, un tuner FM, 4 intrări digitale, inclusiv una coaxială și 3 optice, o intrare USB, precum și 6 intrări analogice, inclusiv o intrare fono configurabilă, echipează PlayStream A5. Echipat cu High-Bias, PlayStream A5 oferă un sunet comparabil cu clasa A la primii wați.
PRET: 5.950 Lei (tva inclus)
STOC
Amplificator integrat cu retea internet
ADVANCE PARIS PLAYSTREAM A7
Amplificator cu retea internet PlayStream A7
PlayStream A7 este un amplificator integrat cu o putere de 2x115W 8Ω in clasa AB ce se poate conecta la internet care integrează un player de rețea Ethernet și wifi, inclusiv multe servicii precum Spotify, Deezer, Qobuz, Tidal, TuneIn, iHeartRadio, vTuner, Napster etc., permite redarea în rețea a bibliotecii muzicale stocate pe smartphone, tabletă, computer sau rețea. unitate precum NAS (Synology). Un tuner digital DAB +, un tuner FM, 4 intrări digitale, inclusiv una coaxială și 3 optice, un HDMI ARC, o intrare USB, precum și 6 intrări analogice, inclusiv o intrare fono configurabilă. PlayStream A7 este compatibil cu adaptorul Bluetooth X-FTB02 care încorporează HD aptX de înaltă definiție. Compatibil DLNA și Airplay.
PRET: 7.450 Lei (tva inclus)
La comanda.
PREAMPLIFICATOARE | AMPLIFICATOARE PUTERE, FINALI MONO si STEREO
Preamplificator stereo
ADVANCE PARIS X-P700
Preamplificator X P700 Advance Acoustic
Preamplificatorul Advance Paris X-P700 oferă rafinamente tehnice rar întâlnite în această gamă: design dual mono, două transformatoare toroidale de mare capacitate alimentează sursa de alimentare dublu mono filtrată și reglată și cea mai directă procesare a semnalului posibil (Direct Path). nouă intrări analogice, dintre care una este echilibrată și o intrare phono MM sau MC high sau low reglabile. Pe partea digitală: două intrări optice, o intrare coaxială, o intrare USB-B (Xmos), precum și un USB-A. DAC-ul este puternicul convertor Burr Brown PCM 1796 -24 biți/192 kHz. Iesirea balansata XLR intregeste performanta acestui preamplificator audiofil.
PRET: 6.950 Lei (tva inclus)
La comanda.
Preamplificator high end
ADVANCE PARIS X-P1200
Preamplificator Advance Acoustic X-P1200 high end
Respectul pentru sursele dvs., asta se vrea cu preamplificatorul de referinta Advance Paris X P1200. Alcatuit din doua preamplificatoare mono asamblate intr-o singura cutie compartimentata pentru a asigura izolarea completa a diferitelor circuite si trepte de preamplificare. Acest design asigură o mai bună separare a canalelor (crosstalk) și, prin urmare, un efect stereo mai bun. X-P1200 este echipat cu 9 intrări analogice, inclusiv 2 intrări XLR echilibrate, o intrare USB B (XMOS), 2 intrări digitale coaxiale și 2 intrări digitale. Pe partea de ieșire, veți avea de ales între o ieșire de tip XLR echilibrată sau RCA neechilibrată.
PRET: 17.500 Lei (tva inclus)
La comanda.
Amplificator putere final STEREO
ADVANCE PARIS X-A160EVO
Amplificator final stereo X A160EVO Advance Acoustic
My Amplificator audiofil de putere stereo in clasa AB de 2x160W High Bias comutabil primii wati in clasa A. Amplificatorul X-A160EVO constă dintr-un șasiu ultra rigid compartimentat, oferind o ecranare eficientă, care elimină orice risc de interferență între diferitele circuite ale dispozitivului. Utilizarea componentelor „Audiophile” este garanția unei reproduceri detaliate și subtile a muzicii tale preferate. Puterea mare a sursei de alimentare, combinată cu tranzistoarele de putere de „curenți mari” (NJW0281G - NJW0302G) oferă o dinamică puternică si o rezerva fiind capabil sa conducă relaxat majoritatea boxelor de pe piată.
PRET: 7.450 Lei (tva inclus)
La comanda.
Amplificator putere final STEREO
ADVANCE PARIS X-A600
Amplificator final X A600 Advance Paris
Noul amplificator final de putere stereo de la Advance Acoustic X A600 din seria de referinta Advance Paris, cu o putere de 2x200W 8Ω in clasa AB va introduce intr-o noua clasa a controlului si rafinamentului pentru boxele Dvs. De la Hi-Fi la Home Theater veti simti diferenta. Dotat cu transformator toroidal supradimensionat, cu tranzistori de curenti inalti si componente de calitate audiofila selectate conform standardelor High End si intrare XLR sau RCA comutabila de pe panoul din spate balansata acest final promite multe ore de placere in ascultarea genurilor preferate de muzica.
PRET: 14.450 Lei (tva inclus)
La comanda.
Amplificator de putere final MONO
ADVANCE PARIS X-A220EVO
Amplificator final putere X A220EVO Advance Paris
Amplificatorul de putere mono X-A220EVO Advance Paris oferă o putere de 220W in clasa AB, primii wati in clasa A cu high bias activat. Design compartimentat, cadru ultra-rigid și componente selectate pentru rezultate optime. Tranzistoare triple push-pull atașate la un radiator mare pentru a asigura o disipare perfectă a căldurii. Este combinat în mod ideal cu preamplificatorul X-P700 pentru a forma un sistem extrem de muzical. Măiestria tehnică a inginerilor francezi combinată cu cel mai audiofil design posibil al circuitelor îi permite acestui final să ating performanțe de înalt nivel la un preț competitiv. Amplificatorul monobloc X-A220EVO are un transformator toroidal de 700 W și cântărește 21 kg.
PRET: 8.450 Lei (tva inclus)
La comanda.
Amplificator de putere high end final MONO
ADVANCE PARIS X-A1200
Amplificator final mono Advance Paris X a1200
Principiul "Totul facut fara compromisuri" sta la baza amplificatorului de putere Advance Paris Mono X-A1200 care va satisface cerintele celor mai pretentiosi audiofili. Datorita performantelor sale muzicale este un final High End extraordinar. Sursa de alimentare de mare capacitate alimentează circuitul Push-Pull (5 perechi de tranzistoare de curent înalt NJW0281G - NJW0302G), permițând lui X-A1200 să livreze 450 W RMS în clasa AB primii 45 wati in clasa A. Un transformator toroidal de putere de 1000VA și 12 condensatoare de 10.000uF fiecare cu un total de 120.000uF garantează frecvențe joase cu adevărat uimitoare. Perechea ideala, sinergia perfecta cu preamplificatorul X-P1200 Advance Paris.
PRET: 20.000 Lei (tva inclus)
La comanda.
Decoreaza-ti viata cu noi !
Copyright 2020 DecoStudio
+40 0766 630 303
+40 0723 465 362
Decoreaza-ti viata cu noi !
0766630303
0723465362
Copyright 2020 DecoStudio
Înapoi la conținut