Radiatoare moderne design calorifere decorative - DECO STUDIO

Importator Italia
produse pentru amenajari
Since 2003
Since 2003
MENIU
Importator Italia
Accesați conținutul
RADIATOARE DESIGN

Radiatoare design propuse de Cordivari ne ofera pe langa un adaos termic in ceea ce priveste caldura, noi si nebanuite desene si expresii ce ajuta la creearea unui ambient original, interesant si placut.

Descoperim un spatiu de locuit ce seduce de la prima vedere, unde radiatorele de design alaturi de celelalte elemente si detalii constructive si decorative folosite in amenajarea spatiului tau intim, exteriorizeaza, fatete nevazute ale propriei personalitati.

Radiator design
BABYLA GOLD


Un radiator de design produs in trei variante de finisaj:gold,  inox lucios si inox satinat. Radiator de design propus a fi montat in baie, elegant, minimalist, cu inaltimi intre 1080mm si 1745mm si o singura varianta de latime 600mm.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1789 euro si 2485 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator design
BADGE


Radiator design Cordivari ce face parte din seria de radiatoare Extra Slim. Badge poate fi vopsit in orice culoare din cartela de culori si este produs in 4 variante constructive: Badge, Badge Control, Badge Led Control si Badge Elettrico.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 810 euro si  2314 euro, functie de dimensiuni si tip. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator design
BLOW


Radiator Cordivari produs in finisaj inox lucios. Design realizat de Jean-Marie Massaud, ce imbina excelente perfomante termice cu linia simpla, rafinata, dublata de efectele unice create de inoxul lucios si lumina.

  Termen de livrare: 45 zile. Pret 1980 euro. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator decorativ
FRAME INOX DECOR


Se monteaza in living. Radiator ce iese in evidenta prin claritate si limpezime.  Luminile si umbrele ce se reflecta in inoxul lucios, produc  jocuri unice de lumina si forma. Opera: architect Mariano Moroni.

  Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1789 euro si 2485 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator decorativ
FRAME IRIS


O combinatie intre stilul clasic cu un minimal si esential design, propusa de designerul Mariano Moroni. Disponibil in trei variante de culoare, Iris poate deveni  un element de real design in casa ta.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1545 euro si  2160 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator decorativ
FRAME PICTURE


Un radiator ce iti lasa libertatea sa-l decorezi. Printr-un tratatament special si sofisticat de aplicare a vopselii, poti sa-ti personalizezi radiatorul cu imaginile tale preferate, sau fotografii ale celor dragi.

  Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1545 euro si 2160 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator modern
FUJIKO


Un radiator ce se recomanda a fi montat in baie. Finisaj lucios, produs din inox inoxidabil, de o stralucire incredibila. Eleganta, simplitatea liniei si caldura il deosebesc de un port prosop clasic.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 938 euro si 1390 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator modern
GIULY


Un nou radiator din seria Extra Slim, ideal a fi montat in spatiile foarte stramte. Distanta de la perete pana la fata radiatorului este de 7-8 cm. Se produce in peste 90 variante de culoare.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 938 euro si 1390 euro, functie de dimensiuni si finisaj. Pretul nu  include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator modern
GROOVE


Radiator design format din simple elemente verticale, ce creeaza o compozitie minimala. Produs nou Cordivari, finisat in peste 90 de variante coloristice, cu un randament termic eficient.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 672 euro si 923 euro, functie de dimensiuni si finisaj. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator design
JUNGLE


Radiator design pentru living. Un desen cu ‘mesaj design’, un simbol unic, elementar, primitiv, plin de sensuri, ce va personalize ambientul in care va fi montat. Aport de caldura, in 90 variante de culoare.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 921 euro si  1013 euro, functie de dimensiuni si finisaj. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator design
LOLA


Destinat pentru baie, un radiator de design versatil. Ba vertical, ba orizontal, inox lucios ori satinat, sau chiar decorat. Poate defini un ambient clasic, poate defini si un ambient modern. Tu hotaresti.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1053 euro si 2057 euro, functie de dimensiuni si finisaj. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator design
MOVIE


Un Extraslim ce ocupa numai 8 cm de la perete.  Disponibil in cele 90 de culori prezente in cartela, un radiator de design propus pentru baie si in special, intr-o baie moderna. Design: Mariano Moroni.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 921 euro si 1013 euro, functie de dimensiuni si finisaj. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator decorativ
RENEE


Prea mare pentru o baie?  Depinde de baie. Prea rece si impunator pentru living? Depinde de living. Dar cu siguranta reprezinta un radiator ideal pentru un hol de intrare, hol sau casa scarii.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 3308 euro si 4229 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator decorativ
RING


Radiator design, top vinzari. Cu Ring in living, casa scarii si hol nu gresesti. Bineinteles atunci cand vrei sa amenajezi un ambient modern. Multiple variante coloristice. Vertical sau orizontal.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 729 euro si 2406 euro, functie de dimensiuni si finisaj. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator decorativ
RIO


Produs in inox lucios sau satinat. Radiator de design cu valoare estetica deosebita. Curbele dulci si ondularile armonice, pun intr-o relatie apropiata estetica, anatomia si logica de a fi.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 2635 si 2747 euro, functie de dimensiuni si finisaj. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator modern
SFERE


Noua generatie de radiator design Extraslim. Un radiator modern, pentru o baie moderna. Simplu, cu personalitate, eficient, economiseste spatiu, robineti ascunsi. Definitie: design si util.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1013 euro si 2037 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator modern
STRADIVARI


Stradivari, radiator design produs Cordivari, finisaj inox satinat, vertical sau orizontal. Un radiator design ‘fatto a mano’ lansat cu multi ani in urma, cel mai premiat si in acelasi timp, cel mai tanar radiator.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 3425 euro si 4786 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiator modern
TOTEM


Alaturi de Ring ocupa un loc de top in vanzari. Totem White si  Totem Black, radiatoare de design pentru living si holuri, pentru amenajari moderne. Linie si cerc, alb si negru, simpliatate si design.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 590 euro si  2037 euro, functie de dimensiuni si finisaj. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatorele de design produse de Cordivari, ne introduc intr-un timp viitor, in ceea ce inseamna amenajarea spatiului de locuit. Un timp unde compromisul intre util si frumos dispare, unde confortul se lasa abordat de estetica si design.
Decoreaza-ti viata cu noi !
Copyright 2020 DecoStudio
+40 0766 630 303
+40 0723 465 362
Decoreaza-ti viata cu noi !
0766630303
0723465362
Copyright 2020 DecoStudio
Înapoi la conținut