Radiatoare pentru baie moderne sau clasice - DECO STUDIO

Importator Italia
produse pentru amenajari
Since 2003
Since 2003
MENIU
Importator Italia
Accesați conținutul
RADIATOARE BAIE

Radiatoare pentru baie, desenate de designeri  prestigiosi, aduse in realitate de Cordivari.  Radiatoare ce vin si propun o camera de baie ce ofera confort, placere si relaxare. Obiectele sanitare, bateriile, radiatorul si accesoriile ce vin montate intr-o baie, ne ofera azi posibilitatea sa cream un spatiu personalizat si pretios.

Radiatoarele de design pentru baie Cordivari, recunoscute si premiate in intreaga lume, reprezinta prin calitatea impecabila a finisajelor si prin gama completa de culori propuse, raspunsul la dorinta de a crea un spatiu intim ce emana personalitate, eleganta, placere.

Radiatoare baie
BABYLA


Radiator de design pentru baie, elegant, minimalist, util prin aportul de putere, finisaj inox lucios sau satinat. Radiator de baie ce se remarca si totusi  discret ca prezenta, ocupa 8 cm de la zid.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 963 euro si 1990 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
BADGE


Radiator baie de design, premiat Design Plus Award 2007, ramane la fel de tanar si prezent datorita simplitatii sale.  Finisajele disponibile, peste 90 de culori, te ajuta sa aduci mai multa culoare in baia ta.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 810 euro si 973 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
E.SIGN


Radiator de design pentru baie de noua generatie, ce face parte din seria ‘Extraslim’. Design, culoare, caldura, practic si economic din punct de vedere al spatiului ocupat, E.Sign personalizeaza orice baie.

Termen de livrare: 45 zile. Pret 840 euro. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
FRAME INOX


Radiator modern de design pentru baie, finisaj inox lucios. Frame inox produce emotie folosind lumina, rezultatul fiind un joc de reflexii, forme si umbre, intotdeauna unic. Doua variante de putere.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1100 euro si 1699 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
FRAME


Cordivari Design ne propune un radiator design pentru baie produs in doua variante de putere Frame si Frame Plus. Finisajul impecabil, si elegant este completat de culoare. Peste 90 de culori disponibile.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 738 euro si 1167 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
GIULY


Radiator modern de baie, desenat de Mariano Moroni. Desen inspirat de grila pentru priza de aer folosita la automobile. Un radiator slim, cu robineti ascunsi, dotat cu termostat pozitionat frontal.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 938 euro si 1390 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
HAND


Radiator modern de design produs special pentru baie.  Fratele mai in varsta al lui E.Sign, Hand este cel mai bine vandut radiator slim. Un radiator  interesant, colorat, util si cu un design original.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 752 euro. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
JACKY


Radiator baie ce propune o noua viziune asupra port prosoapelor clasice. Mai multa atentie la forma, linii clare, elementi masivi, material lucrat si finisat impecabil, disponibilitate coloristica maxima.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 963 euro si 1990 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
MOVIE


Radiator de design pentru baie produs in seria ‘Extraslim’. Radiator modern si practic, cu desen inspirat de pelicula cinematografica, disponibil in toate culorile prezente in cartela de culori Cordivari.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 777 euro si 878 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
SFERE


Radiator de design desenat de Simone Micheli, radiator ce a castigat SPECIAL MENTION- GERMAN DESIGN AWARD SPECIAL 2017. Radiatorul Sfere a fost etichetat ca un ‘EXCELENT PRODUCT DESIGN’.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1013 euro si 2037 euro, functie de dimensiuni. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
RETRO III


Radiator de baie din linia clasica, cu finisaje coloristice carcateristice precum: Cromato, Oro Antico, Bronzo Antico, Dark Gold. Robinetii cu desen clasic, sunt in aceeasi varianta de culoare cu radiatorul.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1343 euro si 3828 euro, functie de finisaj. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie
RETRO I


Radiator de design Cordivari, inspirat de formele clasice. Detalii lasate de mana omului propun un design traditional, rafinat,elegant si pretios. Radiatoare si accesorii finisate in cele 4 variante de culoare clasice.

Termen de livrare: 45 zile. Pret intre 1195 euro si 2512 euro, functie de finisaj. Pretul nu include tva si este calculat pentru un radiator. Pentru mai multe radiatoare pretul se negociaza.
Radiatoare baie Cordivari, moderne sau clasice, colorate sau inox, vin sa adauge o nota de pretiozitate si eleganta camerelor de baie. Radiatoarele de design ne ofera  o alta imagine si abordare asupra radiatorului de baie, propunandu-ne sa acordam acceasi atentie esteticii si designului, indiferent de spatiu: dormitor, living,baie.
Decoreaza-ti viata cu noi !
Copyright 2020 DecoStudio
+40 0766 630 303
+40 0723 465 362
Decoreaza-ti viata cu noi !
0766630303
0723465362
Copyright 2020 DecoStudio
Înapoi la conținut